Kvalitet gennem SEKS årtier

Nils Wium Tømrermester- og Entreprenørfirma ApS startede ud i 1961 som en enkelt mand, der gerne ville hjælpe med tømrer- og snedkeropgaver.
I dag beskæftiger firmaet over 75 ansatte, og kan inde for egne rækker klare tømrer-, murer-, snedker-, og betonopgaver.
Alle opgaver bliver løst med en sikker sans for kvalitet, og igennem årene har vi opbygget en bred vifte af kunder, der kommer igen og igen.
Vi hjælper både private kunder og virksomheder - fra vedligeholdelse i den lille målestok, til store fag- og hovedentrepriser.


​Kvalitet
Kvaliteten af det udførte arbejde, har altid haft topprioritet hos Nils Wium ApS. Lige fra den spæde start i 1961 hvor Nils Wium startede virksomheden op og til i dag, hvor det er en ny generation der står i spidsen for virksomheden, nemlig Peter og Kristian Wium, samt Michael Andersen. Men det er samme omhu og kvalitet, der altid præger arbejdet, uanset opgavens omfang.


​Arbejdsmiljø
Teamwork og godt humør blandt de mere end 75 ansatte er essentielt hos os i Nils Wium ApS. Vi gør meget ud af, at alle skal være en del af holdet og komme glade på arbejde.
Det er måske en af grundende til, at vi jævnligt fejrer flotte jubilæer, samt at medarbejdere tit gerne vil tilbage til virksomheden, hvis de har været andetsteds en periode.

Ansvar
Hos Nils Wium ApS, har vi altid sat en ære i, at være med til at forme fremtidens svende. Og vi har igennem årene, haft rigtig mange lærlinge igennem systemet. Det er med stor fornøjelse, at vi følger deres store udvikling, både fagligt men også som mennesker. Det kræver et godt samspil mellem skole, svende, ledelsen og ikke mindst lærlingene. Men det er en opgave og et ansvar, som vi med stor glæde løfter.​

Nils Wium ApS • Hastrupvej 23 • 4600 Køge • Tlf.: 56 65 21 45info@nils-wium.dkbyg-garanti